Pinnoitteet - Ruosteenesto Airport, Tuusula

myynti@vahakauppa.com
p. 050-5121155

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa
Avoinna Ma-to 11-17 Pe 11-16 


 

Suojaa, kiiltoa ja hylkivyyttä autosi maalipinnalle jopa viiden vuoden kestolla!

Polymatrix mirror

KORREK Pro Ceramic TFC™ -keraamiset kestopinnoitukset nyt meiltä! 

Uuden sukupolven KORREK Pro Ceramic TFC™-pinnoitteet korvaavat autonhoidon perinteiset vahat. Yhdellä pinnoituksella saadaan lisäsuojaa auton maalipinnalle jopa useiksi vuosiksi.

Uusi Korrek Pro Ceramic TFC -tuoteperhe on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisten käyttöön. Sarjaan kuuluu huippulaadukkaita keraamisia pinnoitteita sekä ammattitason autonpuhdistusaineita.

Aidon Korrek Pro Ceramic TFC -pinnoitteen mukana tulee aina käsittelytodistus. 

Mitä hyötyä on KORREK Pro -pinnoitteesta?

 • Korrek Pro -pinnoite on keraaminen pinnoite. Se antaa pitkäkestoista suojaa auton maalipinnalle. Keraaminen pinnoite vähentää naarmuuntumista ja antaa auton maalipinnalle suojaa mm. UV-säteilyä, lintujen jätöksiä ja itikoiden jättämiä jälkiä vastaan.
 • Auton pesu helpottuu ja lika irtoaa helpommin.
 • Ceramic TFC -pinnoitetun auton maalipinta on kiiltävämpi ja väri silminnähden syvempi.
 • Autoa ei tarvitse vahata pinnoitteen kestoaikana.
 • Ceramic TFC -pinnoite kestää hiilivetyliuottimia ja vahvoja pesuaineita huomattavasti paremmin kuin autovaha tai sealantti. Varsinkin suomalaiset talvipesut ovat perinteisille autovahoille ongelmallisia. Laadukkainkin käsinvahaus voi antautua jo yhden liuotinpesun jälkeen.
 • Hyvin hoidettu auto säilyttää paremmin jälleenmyyntiarvonsa. 

 

Meiltä saatavilla alla olevat Korrek Pro pinnoitteet 

CURE musta tausta

Kiinnostaisiko KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure joka on uuden sukupolven keraaminen elastomeeripinnoite ja sillä voi pinnoittaa lähes kaikki auton pintamateriaalit. Cure suojaa ne äärimmäisen kiiltävällä ja kestävällä tavalla. Cure pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto on markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. Cure korvaa kaikki perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartz-pinnoitteet.
KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure -pinnoitteella voidaan suojata myös auton vanteet.

Cure- pinnoitteen kesto keskimääräisellä autoilijalla on jopa yli viisi vuotta.

Cure ja samoin koko muu KORREK Pro Ceramic TFC™-sarja on vuosien suomalaisen kehitystyön huipennus ohutkalvopinnoiteteknologiassa. KORREK Pro Ceramic TFC™-sarjan tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa. 

Hinnat alkaen: 570€

Korrek Curella voidaan käsitellä kiillottamatonta maalipintaa 

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin, lähetä meillä meiliä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai soita meille p.0505121155

Tai miten olisi KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo?

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo on uusin ja paras ohutkalvopinnoitteemme autoille. Se on tulosta vuosien kehitystyöstä suomalaisessa ohutkalvopinnoiteteknologiassa.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo jatkaa KORREK Pro Ceramic TFC™ Curen viitoittamalla tiellä autoalan pinnoitteiden uutena huipputuotteena. Evo luo uuden standardin autojen keraamisiin kestopinnoitteisiin.

Uudella Evolla paksumpi keraaminen pinnoite

Evon täysin uudenlainen, mullistava kemiallinen rakenne mahdollistaa aiempaa paksumman keraamisen kalvon muodostamisen. Tämä tarkoittaa pinnoitteen parempaa kulutuksen- sekä kemikaalinkestoa, syvempää värisävyä sekä lisääntynyttä kiiltoa.

Evo -pinnoite hylkii likaa ja vettä tehokkaasti

Ceramic TFC™ Evon lian ja veden hylkiminen on saatu vietyä uudelle tasolle. Sen helpompi puhdistettavuus suojaa auton pintaa tehokkaammin kuin mikään aikaisempi pinnoitteemme on kyennyt tekemään.

Ceramic TFC™ Evo asennetaan aina huolellisesti puhdistettuun ja koneellisesti viimeisteltyyn pintaan. Tällä varmistetaan se, että pinnoitettavan auton pinta on riittävän tasainen ja syväpuhdistettu, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo soveltuu lähes kaikille auton pinnoille ja kestää jopa 5 vuotta

Ceramic TFC™ Evo soveltuu lähes kaikille auton pinnoille sekä myös teippipinnoille.

Evo-pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä jopa viisi vuotta. 

Hinnat alkaen 770€ 

Korrek Pro Evo käsittely vaatii koneellisen kiillotuksen. 

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin, lähetä meille meiliä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita meille p.0505121155

 

Keraamisten kestopinnoituksien käsittelyaika kestää yhden vuorokauden. Mikäli maalipinta kiillotetaan 3-stepinä, käsittelyaika on kaksi vuorokautta. 

 

 korrek pro ceramic tfc

 

 

 

Tiedustelut sekä ajanvaraukset puh. 050 5121 155, tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Auto on tuotava käsittelypäivän aamuna viimeistään klo 9, auto on noudettavissa seuraavana arkiaamuna/sovittaessa.

Osoittemme Katriinantie 3, halli D (yläpiha) Töiden vastaanotto Vahakauppa.com myymälässä.

 

Meiltä saatavilla myös Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite

Keraaminen kestopinnoite parasta arvostavalle

Suuren suosion saavuttanut keraaminen kestopinnoite autosi suojaksi! Brilliant Plus+ on kehitetty pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin, joten se vastaa parhaiten autosi tarpeisiin. Mullistava kestopinnoite on saatavilla vain valtuutetuilta Finikor-liikkeiltä.

Kehittynein kestopinnoite

Finikor Brilliant Plus+ on markkinoiden kehittynein ja pitkäikäisin keraaminen kestopinnoite, joka antaa autollesi upean kiiltävän pinnan vuosien takuulla. Käsittely suojaa autosi maalipintaa ja tekee siitä ennennäkemättömän hydrofobisen, jonka ansiosta se hylkii vettä ja likaa vuosien takuulla. Pinnoitteen teho perustuu piipohjaisiin orgaanisiin polymeereihin (C2H6OSi)n, sekä C6H5Si(OCH3)3. Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite perustuu uusimpaan keraamiseen sukupolveen ja sen konsentraatiopitoisuus on markkinoiden suurin, jonka ansiosta autosi saa parhaan mahdollisen suojan.

Kestopinnoite muodostaa erittäin kestävän, lasimaisen suojan autollesi, joka saa auton kiillon säilymään, estää naarmuuntumista ja tekee maalipinnasta erittäin liukkaan sekä vettä hylkivän.

Finikor Brilliant Plus+ eroaa kaikista muista markkinoilla olevista kestopinnoituksista, eikä käyttämiämme aineita voi ostaa verkkokaupoista. Käsittelyaineet eroavat kuluttajatuotteista ja siksi vaativat erikoisosaamista. Kestopinnoitteemme kuuluu osana pohjoismaiseen Drop Off -ketjuun, johon luottavat niin autoalan ammattilaiset, kuin monet maailmanlaajuiset autovalmistajat. Suomessa pinnoite myydään yksinoikeudella Finikor Brilliant Plus+ nimellä.

Miksi kestopinnoitus

 • Palauttaa autosi alkuperäisen kiillon
 • Pitkäkestoinen kiilto
 • Poistaa hiusnaarmuja
 • Helpottaa auton puhtaanapitoa
 • Jopa kolmen vuoden takuu
 • Parantaa auton jälleenmyyntiarvoa
 • Voit unohtaa vahauksen 

Takuu 3-vuotta

 • Auton uudenveroinen kiilto säilyy koko takuuajan
 • Kestävä suoja linnunulostetta, hyönteisiä, pihkaa, happosateita, UV-säteilyä ja muita ympäristön aiheuttamia vaurioita vastaan
 • Autonpesukemikaalien sietokyky

Saat käsittelystä kirjallisen todistuksen, ja takuu seuraa auton mukana omistajan vaihtuessa. 

Hinnat alkaen: 470€ 

Hintaan sisältyy koneellinen onestep-kiillotus. 

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin, lähetä meille meiliä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai soita meille p.0505121155

 

 

Fikor Brilliant plus

Katso hinnatValitse auto